Despre Noi

Cine suntem?

 

Anuntulegratuit.ro este un site care îsi propune să ajute la vânzarea sau cumpărarea de produse diverse din judetul Călăraşi.
Aici găsesti anunţuri şi oferte de toate tipurile, din Călăraşi şi din toate judeţele României!
Vrei să vinzi sau să cumperi ceva? Anuntulegratuit este un site de anunţuri gratuite, unde poţi să adaugi un anunţ cu aproape orice: automobile, imobiliare, închirieri, electrocasnice, locuri de muncă sau altele. Site-ul este făcut în aşa fel încât să fie simplu de utilizat. Astfel anunţul tău gratuit ajunge optim acolo unde trebuie, adică la destinatar. Pe lângă aceste facilitaţi, îţi oferim şi posibilitatea de a afişa anunţul tău la ofertele zilei.

 

Site-ul anuntulegratuit.ro este sub egida firmei S.C. PIND TRADING AND TOURISM SRL

CUI 1911344
STR. Bucureşti 159 Călăraşi, Jud. Călăraşi

 

 S.C.Pind Trading and Tourism srl este o companie nouă pe piaţa comertului pe internet din România. Compania şi-a început activitatea în 1991, in 2002 a infiintat Sala Internet-Cafe , iar  apoi  din 2015 a demarat comertul pe internet ,cu pasiune şi implicit cu convingerea că în scurt timp, prin calitatea serviciilor oferite utilizatorilor, va deveni una dintre companiile de top în domeniul comerţului online.

Cu ce ne ocupăm?


În acest moment activitatea prioritara a firmei este comerţul online prin intermediul site-ului  http://anuntulegratuit.ro. Tipologia si strategia anunţului online pe anuntulegratuit.ro diferă de anunţurile tradiţionale.

Deci anuntulegratuit.ro este un site de anunţuri, si  comert online.

Momentan apar gratuit : 400 zile anunturile vanzari auto, 200 zile anunturile imobiliare, 100 zile anunturile de prestatii servicii, si 30 zile anunturi diverse.
Vânzătorul este întotdeauna obligat să livreze un articol care corespunde descrierii făcute de el însusi (şi răspunde pentru corectitudinea descrierii articolului). De asemenea, se pot scoate la anunţ şi servicii prin sistemul de anunţuri.

Pagina  MAGAZIN ONLINE este in lucru.

Ce ne propunem?

Vânzarea şi cumpărarea oricăror bunuri 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Vânzatorul poate expune bunurile în categoria corespunzatoare, şi pe site-ul nostru va primi o mulţime de potenţiali cumpărători. Cumpărătorul are o uriaşă ofertă de a alege bunuri noi sau folosite, împărţite pe categorii. Întotdeauna puteţi găsi ce vă interesează şi cumpara în siguranţă.
În perioada următoare ne propunem să creăm cu ajutorul dumneavoastră cel mai complet site de anunţuri online din România.

Copyright 2015 anuntulegratuit.ro