Termeni şi Condiţii

 


Urmatoarele persoane fizice sau entitati pot fi Utilizatori:

(a) persoane fizice in varsta de cel putin 18 ani si care au capacitatea legala de a incheia contracte;

(b) persoane juridice si entitati care nu au personalitate juridica, dar care pot dobandi drepturi in numele lor si isi pot asuma raspunderea.


In termen de 10 zile de la incheierea contractului  Utilizatorul poate denunta unilateral contractul, fara a oferi nicio motivatie, prin prezentarea unei declaratii corespunzatoare in format electronic sau in scris (pentru a respecta termenele limita este suficient ca documentul sa fie trimis inainte de expirarea acestuia).
Utilizatorul, cu exceptia persoanei fizice care are calitatea de consumator, nu are dreptul de a denunta unilateral contractul daca a desfasurat vreo activitate pe anuntulegratuit.ro , mai ales daca a licitat pe listari, daca a beneficiat de optiunea Cumpara Acum sau daca a listat un Obiect.

Anuntulegratuit.ro poate inregistra Utilizatorul iar acesta poate utiliza fara limite anuntulegratuit.ro in momentul in care sunt dovedite datele.
Marcile inregistrate si brand-urile sunt proprietatea detinatorilor respectivi.
Anuntul este valabil 30 de zile dupa care trebuie reinoit. Utilizatorul poate posta in anuntul sau maxim 6 poze.Daca doriti ca anuntul dumneavoastra sa fie promovat la rubrica "Anunturi Premium" pe o perioada de 30 zile, costul este de 2 EUR/ anunt.


Nu se vor posta anunturile care incalca legile in vigoare prin continutul intelesul sau scopul lor. (trafic droguri, armament, carne vie, informatii clasificate), oferte de împrumut de orice natură, anunțurile care fac trimitere către alte linkuri in scop publicitar, oricare alt anunt care conține informații false.
Anunturile Comerciale sunt gratuite 30 zile dupa care trebuiesc reinoite.

 

Momentan Anunturile de vanzari auto apar gratuit 400 zile, anunturile imobiliare apar gratuit 200 zile, anunturile de prestari servicii apar gratuit 100 zile, iar anunturile  diverse apar gratuit 30 zile. dupa care anunturile trebuiesc reinoite.


Vor fi șterse sau blocate anunțurile care au în conținut text identic, anunțurile multiplicate sau anunțurile care nu respectă reglementările legale in vigoare, iar conturile utilizatorilor care nu vor respecta aceste reglementări cuprinse in secțiunea "Termeni și condiții" vor fi șterse sau blocate.
Reclamele cu banner vor fi disponibile in curand. Pe prima pagina se vor posta anuntul si/sau reclama aceluiasi beneficiar la pretul de 500 lei/an.

Copyright 2015 anuntulegratuit.ro